Kako zmagati v dobi robotizacije služb Kako zmagati v dobi robotizacije služb Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag
Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend »Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu pri Kranju povedal Nicklas Bergman.
Kako bogata bo obogatena resničnost? Kako bogata bo obogatena resničnost? Ne le, da bomo virtualno predstavljen izdelek kupili prej, za njega bomo pripravljeni odšteti več.

Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu

Čas branja: 1 min
30.03.2018  10:40  Dopolnjeno: 30.03.2018 10:40
Slovenski proizvajalec sladoleda, Incom Leone, je okronan s prestižno nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu
Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu
Ekipa podjetja Incom Leone z nagrado Wabel za novo znamko sladoleda Leone ALive

Nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu je prejela znamka Leone AL!VE ajdovskega podjetja Incom Leone na letnem srečanju v Parizu, ki se je odvijalo 26. in 27. marca 2018. Za najbolj inovativna izdelka v kategoriji sladoleda sta bila izbrana Incomova najnovejša proizvoda, visokoproteinska vanilijeva sladoledna palčka in jogurtova palčka s koščki sadja in mueslijev.

Wabel je prestižna mednarodna nagrada najboljšim proizvajalcem prehrambenih izdelkov v dvanajstih kategorijah živil, podeljuje pa jo istoimenska francoska prehrambena platforma, ki združuje proizvajalce in trgovske verige in spodbuja inovacije in izboljšave na področju prehrane.

Al!VE, nova podznamka Incomovega sladoleda Leone, potrošnikom ponuja sladoled, ki spodbuja zdrav in uravnotežen način življenja. “Nič ni boljšega, kot jesti sladoled brez slabe vesti”, pravijo AL!VE-ovci. Nova sladoleda znamke AL!VE bosta na voljo v slovenskih in evropskih trgovskih verigah od začetka aprila, v Incomu pa že razmišljajo o širitvi te linije proizvodov, saj so visokoproteinski sladoledi vedno večji trend na svetovnih trgih.

Ajdovsko podjetje Incom Leone izvaža več kot 90 odstotkov svojega sladoleda na številne evropske in svetovne trge (vključujoč Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA) in tako tekmuje z največjimi svetovnimi proizvajalci sladoleda. "Nagrada Wabel daje poseben pečat oz. priznanje ne le Incom Leone oz. AL!VE-u, temveč celotni slovenski prehrambeni industriji", so zapisali v podjetju in dodali, da so na nagrado izjemno ponosni, saj je bilo v inovacijo vloženega ogromno truda, znanja in poskusov.

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Zdravje
Zdravje Razvoj medicine močno prehiteva naše finančne zmogljivosti

Bliskovit razvoj novih tehnologij prinaša visoke cene in s tem omejitve pri dosegljivosti zdravljenj. Katere dosežke medicine v...

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Kako bogata bo obogatena resničnost?

Ne le, da bomo virtualno predstavljen izdelek kupili prej, za njega bomo pripravljeni odšteti več.

Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Kako zmagati v dobi robotizacije služb

Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend

»Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu...