Kako za podjetje iztržiti čim več? Kako za podjetje iztržiti čim več? Nakupe in prodaje podjetij bodo v prihodnosti vse bolj krojili moderni mehanizmi določanja kupnine, ki so že uveljavljeni na zahodnih kapitalskih trgih, njihovo razumevanje pa je zato ključno za uspešna pogajanja in maksimiranje dosežene cene.
Lekcija iz odgovorne proizvodnje in porabe Lekcija iz odgovorne proizvodnje in porabe Trajnostni učinek krožnega gospodarstva kot konkurenčna prednost v očeh okoljsko ozaveščenih porabnikov
Strah pred disrupcijami je lahko bolj škodljiv od disrupcij samih Strah pred disrupcijami je lahko bolj škodljiv od disrupcij samih Na velike spremembe se ne odzivajte prehitro, pomembno pa je, da se odzovete nanje. Raje se osredotočite na sprejemanje pomembnih strateških odločitev, potrebnih za krepitev svojega podjetja.
Nove tehnologije spreminjajo celotno verigo plačevanja Nove tehnologije spreminjajo celotno verigo plačevanja Poleg digitalnega plačevanja v ospredje prihajajo regulacijske tehnologije, kjer bo podjetjem pri prilagajanju novim predpisom in zagotavljanju skladnosti vse bolj pomagala avtomatizacija.
Evropa pri mobilnih nakupih zaostaja za ZDA in Azijo Evropa pri mobilnih nakupih zaostaja za ZDA in Azijo Leta 2021 naj bi bil vsak osmi nakup v svetu opravljen z mobilno napravo.

Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Incom dodaj
 
Čas branja: 1 min
30.03.2018  10:40  Dopolnjeno: 30.03.2018 10:40
Slovenski proizvajalec sladoleda, Incom Leone, je okronan s prestižno nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu
Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu
Ekipa podjetja Incom Leone z nagrado Wabel za novo znamko sladoleda Leone ALive

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Incom dodaj

Nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu je prejela znamka Leone AL!VE ajdovskega podjetja Incom Leone na letnem srečanju v Parizu, ki se je odvijalo 26. in 27. marca 2018. Za najbolj inovativna izdelka v kategoriji sladoleda sta bila izbrana Incomova najnovejša proizvoda, visokoproteinska vanilijeva sladoledna palčka in jogurtova palčka s koščki sadja in mueslijev.

Wabel je prestižna mednarodna nagrada najboljšim proizvajalcem prehrambenih izdelkov v dvanajstih kategorijah živil, podeljuje pa jo istoimenska francoska prehrambena platforma, ki združuje proizvajalce in trgovske verige in spodbuja inovacije in izboljšave na področju prehrane.

Al!VE, nova podznamka Incomovega sladoleda Leone, potrošnikom ponuja sladoled, ki spodbuja zdrav in uravnotežen način življenja. “Nič ni boljšega, kot jesti sladoled brez slabe vesti”, pravijo AL!VE-ovci. Nova sladoleda znamke AL!VE bosta na voljo v slovenskih in evropskih trgovskih verigah od začetka aprila, v Incomu pa že razmišljajo o širitvi te linije proizvodov, saj so visokoproteinski sladoledi vedno večji trend na svetovnih trgih.

Ajdovsko podjetje Incom Leone izvaža več kot 90 odstotkov svojega sladoleda na številne evropske in svetovne trge (vključujoč Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA) in tako tekmuje z največjimi svetovnimi proizvajalci sladoleda. "Nagrada Wabel daje poseben pečat oz. priznanje ne le Incom Leone oz. AL!VE-u, temveč celotni slovenski prehrambeni industriji", so zapisali v podjetju in dodali, da so na nagrado izjemno ponosni, saj je bilo v inovacijo vloženega ogromno truda, znanja in poskusov.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Strah pred disrupcijami je lahko bolj škodljiv od disrupcij samih

Na velike spremembe se ne odzivajte prehitro, pomembno pa je, da se odzovete nanje. Raje se osredotočite na sprejemanje pomembnih...

Posel 2030
Finance
Finance Kako za podjetje iztržiti čim več?

Nakupe in prodaje podjetij bodo v prihodnosti vse bolj krojili moderni mehanizmi določanja kupnine, ki so že uveljavljeni na zahodnih...

Posel 2030
Zgodbe
Zgodbe Lekcija iz odgovorne proizvodnje in porabe

Trajnostni učinek krožnega gospodarstva kot konkurenčna prednost v očeh okoljsko ozaveščenih porabnikov

Posel 2030
Finance
Finance Prihodnost plačevanja je v SMS-plačilih

Biometrija bo s pomočjo umetne inteligence preverjala identiteto uporabnika na katerikoli platformi.

Posel 2030
Finance
Finance Nove tehnologije spreminjajo celotno verigo plačevanja

Poleg digitalnega plačevanja v ospredje prihajajo regulacijske tehnologije, kjer bo podjetjem pri prilagajanju novim predpisom in...

Posel 2030
Finance
Finance Evropa pri mobilnih nakupih zaostaja za ZDA in Azijo

Leta 2021 naj bi bil vsak osmi nakup v svetu opravljen z mobilno napravo.