Nove tehnologije za spopad s poslovnimi prevarami Nove tehnologije za spopad s poslovnimi prevarami Poslovne prevare v nabavnih postopkih podjetjem še vedno povzročijo veliko škode. Kakšne rešitve prinašajo nove tehnologije in zakaj so zaposleni še vedno ključni za preprečevanje prevar?
Slovenija na poti k avtonomni in električni mobilnosti Slovenija na poti k avtonomni in električni mobilnosti V Ljubljano prihaja omrežje za souporabo kitajskih električnih avtov, avtomobilski grozdi Avstrije, Madžarske in Slovenije pa stopajo na pot razvoja avtonomne in električne mobilnosti.
(Intervju) Julij Božič: Podatki so novodobna nafta (Intervju) Julij Božič: Podatki so novodobna nafta Zakaj verjetno potrebujete inovacijsko pisarno in zakaj je čas, da si znova ogledate Terminatorja?
Bo umetna inteligenca ustvarila toliko delovnih mest, kot jih bo odpravila? Bo umetna inteligenca ustvarila toliko delovnih mest, kot jih bo odpravila? Do največje izgube delovnih mest zaradi umetne inteligence bo prišlo v panogah proizvodnja in transport. Gari Kasparov bi dejal, da gre za ceno napredka. Pa vendar naj bi umetna inteligenca po napovedih PwC ustvarila vsaj toliko delovnih mest, kot jih bo odpravila.
Lahko nove tehnologije zmanjšajo tveganja kajenja? Lahko nove tehnologije zmanjšajo tveganja kajenja? Eden glavnih ciljev trajnostnega razvoja ZN na področju zdravja je zmanjšanje tveganj kajenja. Lahko tehnologija pomaga kadilcem, zmanjševanje škode pa postane glavno gonilo ustvarjanja dobička?

Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Incom dodaj
 
Čas branja: 1 min
30.03.2018  10:40  Dopolnjeno: 30.03.2018 10:40
Slovenski proizvajalec sladoleda, Incom Leone, je okronan s prestižno nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu
Slovenci s priznanjem za najbolj inovativen sladoled na svetu
Ekipa podjetja Incom Leone z nagrado Wabel za novo znamko sladoleda Leone ALive

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
izvozniki   dodaj
Incom dodaj

Nagrado Wabel za najbolj inovativen sladoled na svetu je prejela znamka Leone AL!VE ajdovskega podjetja Incom Leone na letnem srečanju v Parizu, ki se je odvijalo 26. in 27. marca 2018. Za najbolj inovativna izdelka v kategoriji sladoleda sta bila izbrana Incomova najnovejša proizvoda, visokoproteinska vanilijeva sladoledna palčka in jogurtova palčka s koščki sadja in mueslijev.

Wabel je prestižna mednarodna nagrada najboljšim proizvajalcem prehrambenih izdelkov v dvanajstih kategorijah živil, podeljuje pa jo istoimenska francoska prehrambena platforma, ki združuje proizvajalce in trgovske verige in spodbuja inovacije in izboljšave na področju prehrane.

Al!VE, nova podznamka Incomovega sladoleda Leone, potrošnikom ponuja sladoled, ki spodbuja zdrav in uravnotežen način življenja. “Nič ni boljšega, kot jesti sladoled brez slabe vesti”, pravijo AL!VE-ovci. Nova sladoleda znamke AL!VE bosta na voljo v slovenskih in evropskih trgovskih verigah od začetka aprila, v Incomu pa že razmišljajo o širitvi te linije proizvodov, saj so visokoproteinski sladoledi vedno večji trend na svetovnih trgih.

Ajdovsko podjetje Incom Leone izvaža več kot 90 odstotkov svojega sladoleda na številne evropske in svetovne trge (vključujoč Avstralijo, Novo Zelandijo in ZDA) in tako tekmuje z največjimi svetovnimi proizvajalci sladoleda. "Nagrada Wabel daje poseben pečat oz. priznanje ne le Incom Leone oz. AL!VE-u, temveč celotni slovenski prehrambeni industriji", so zapisali v podjetju in dodali, da so na nagrado izjemno ponosni, saj je bilo v inovacijo vloženega ogromno truda, znanja in poskusov.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Prihodnost mobilnosti
Prihodnost mobilnosti Slovenija na poti k avtonomni in električni mobilnosti

V Ljubljano prihaja omrežje za souporabo kitajskih električnih avtov, avtomobilski grozdi Avstrije, Madžarske in Slovenije pa stopajo na...

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Nove tehnologije za spopad s poslovnimi prevarami

Poslovne prevare v nabavnih postopkih podjetjem še vedno povzročijo veliko škode. Kakšne rešitve prinašajo nove tehnologije in zakaj...