Kako zmagati v dobi robotizacije služb Kako zmagati v dobi robotizacije služb Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag
Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend »Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu pri Kranju povedal Nicklas Bergman.
Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Prijave na Podim Challenge le še do petka

Čas branja: 1 min
19.03.2018  22:14  Dopolnjeno: 19.03.2018 22:16
Prijave na Podim Challenge le še do petka

Samo še do petka, 23. marca, imajo start-upi čas za pridobitev posebne start-up vstopnice za konferenco Podim, s katero lahko sodelujejo na izzivu Podim Challenge. Ta je namenjen start-upom v zgodnjih fazah razvoja, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala ali strateško partnerstvo z velikimi uveljavljenimi podjetji. Več na povezavi.

S tem start-upi dobijo možnost, da se na glavnem odru konference predstavijo predstavnikom korporacij in investitorjem iz vsega sveta ter se potegujejo za nagrade – med drugim tudi prilagojen ”all-inclusive” program v enem od svetovnih start-up vozlišč v skupni vrednosti več kot 10 tisoč evrov.

Žirija podjetnikov in investitorjev bo med vsemi prijavljenimi startupi izbrala 200 najbolj obetavnih, ki se bodo lahko udeležili konference in se v okviru Podim Challenge potegovali za nagrade.

Podim je največja startup konferenca v regiji, ki na enem mestu zbere več kot 800 start-upov in drugih deležnikov. Letos bo potekala 15. in 16. maja, v Mariboru, v hotelu Habakuk.

Lani je v tekmovanju Podim Challenge slavil start-up Genialis ki izdeluje programsko opremo za obdelavo genomskih podatkov. Več v članku: Spoznajte ljubljanske doktorje, ki so prepričali ameriškega in švicarskega vlagatelja.

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom

Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Posel 2030
Zdravje
Zdravje Razvoj medicine močno prehiteva naše finančne zmogljivosti

Bliskovit razvoj novih tehnologij prinaša visoke cene in s tem omejitve pri dosegljivosti zdravljenj. Katere dosežke medicine v...

Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Kako zmagati v dobi robotizacije služb

Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend

»Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu...