Kako pametno lahko postane mesto? Kako pametno lahko postane mesto? Pričevanje o nagli digitalizaciji najinovativnejših domačih podjetij.
Kako zmagati v dobi robotizacije služb Kako zmagati v dobi robotizacije služb Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag
Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend »Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu pri Kranju povedal Nicklas Bergman.
Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Slovenski uber za čistilce bo sodeloval s Henklom

Čas branja: 1 min
08.05.2017  16:23
Startup Beeping in Henkel sklenila strateško sodelovanje
Slovenski uber za čistilce bo sodeloval s Henklom

Beeping je spletna platforma za preprosto, hitro in varno naročanje čistilcev na dom. Po letu delovanja so te dni sklenili pogodbo o poslovnem sodelovanju z družbo Henkel Slovenija. Partnerstvo se nanaša na skupne trženjske in prodajne aktivnosti.

Henkel bo v sodelovanju z ljubljanskim zagonskim podjetjem Next, ki je lastnik splete platforme Beeping, s svojimi produkti krepil prepoznavnost lastnih blagovnih znamk med profeisonalnimi uporabniki platforme. Sodelovanje med družbama se začenja s skupnimi trženjskimi in prodajnimi aktivnostmi, ima pa tudi že nastavljene dolgoročnejše vizije sodelovanja.

"Skozi leta gradimo sodelovanje z blagovnimi znamkami, ki so združljive s poslanstvom in vizijo podjetja. Veseli smo, ker smo s sodelovanjem z Beepingom pričeli v samem začetku njegovega delovanja," je povedala Vanja Legvart, vodja marketinga v družbi Henkel Slovenija.

"Verjamem, da lahko dinamičen startup ekosistem veliko ponudi velikim, uveljavljenim podjetjem. Sploh z vidika načina razmišljanja, pristopa in prilagodljivosti," pravi soustanovitelj Beepinga Jan Dobrilovič. "Veseli nas, da je ugledno, mednarodno podjetje Henkel prepoznal Beeping kot partnerja. Za nas je to dokaz, da delujemo v izjemno privlačni tržni niši, kjer je ogromno poslovnih priložnosti in da je naša strateška usmeritev – postati desna roka gospodinjstev v širši regiji Srednje in Srednje-vzhodne Evrope, prava," še dodaja.

Startup deluje leto dni na območju širše Ljubljane in osrednje Slovenije, Maribora, obale in na goriškem. Pred kratkim pa so svoje delovanje razširili tudi v Zagreb.

O Beepingu smo že pisali v članku: Najpodjetniška ideja: Beeping čiščenje doma širi na Štajersko, Primorsko in Gorenjsko

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Kako zmagati v dobi robotizacije služb

Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend

»Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu...

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Kako pametno lahko postane mesto?

Pričevanje o nagli digitalizaciji najinovativnejših domačih podjetij.