Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Podjetja se vse bolj zavedajo, da tehnologija videoklica postaja nuja pri zagotavljanju podpore strankam
Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Hitra prilagoditev poslovnih modelov je ena izmed glavnih prednosti digitalne transformacije. V regiji srednje in vzhodne Evrope je Slovenija po merilu načrtovanih vlaganj v digitalizacijo uvrščena najvišje.
Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook cilja tako na uporabnike, ki si želijo dobre plačilne izkušnje, kot na skoraj dve milijardi ljudi, ki sploh nimajo bančnih računov
Mobilnost 2030: Pametna mesta so pešcem in kolesarjem prijazna mesta Mobilnost 2030: Pametna mesta so pešcem in kolesarjem prijazna mesta S prihodnostjo mobilnosti v mestih se veliko ukvarjajo predvsem ponudniki vozil in informatiki, ni pa nujno, da so njihove rešitve najboljše za kakovost življenja v mestih

Na PODIM pride tudi direktor enega najboljših ameriških pospeševalnikov

Čas branja: 2 min
01.04.2015  16:33
Na konferenci PODIM bosta govorila tudi Tristan Pollock, zvezdnik ameriškega socialnega in spletnega podjetništva, in Mike Bott, direktor ameriškega startup pospeševalnika The Brandery iz Ohia, ki ga je raziskava MIT uvrstila med 15 najboljših ameriških pospeševalnikov.

Obveščaj me o novih člankih:  
Start dodaj
Tristan Pollock dodaj
Mike Bott dodaj
MIT dodaj
Gina Waldhorn dodaj

Iniciativa Start:up Slovenija je predstavila prve govorce na letošnji konferenci PODIM. Ta velja za eno največjih konferenc o inoviranju, podjetništvu in sodobnih poslovnih praksah v regiji.

Svoje znanje bo na PODIM, ki bo potekal 13. in 14. maja, delilo več kot 40 globalno uveljavljenih govornikov - podjetnikov, investitorjev in poslovnih gurujev. Letošnja osrednja tema konference je sodelovanje med start-upi in velikimi uveljavljenimi podjetji. Vstopnice v predprodaji lahko kupite na [podim.org] .

id-01-Tristan-Pollock
Tristan Pollock velja za zvezdnika ameriškega socialnega in spletnega podjetništva

Vsebinski sklopi

PODIM Challenge: predstavitve obetavnih start-up podjetnikov več kot 30 uglednim domačim, regionalnim in mednarodnim investitorjem ter organizacija osebnih srečanj investitorjev in start-upov.

• PODIM 1:1 in PODIM Go:Global: osebna ena-na-ena srečanja obetavnih start-upov z govorniki konference, ki bodo pomagali s svojimi nasveti, kontakti in usmeritvami pri globalni širitvi.

• PODIM Speed dating: letošnja novost bo mreženje med uveljavljenimi podjetij in start-up podjetij.

• PODIM večerno zabavo, mreženje med odmori in druge aktivnosti, ki udeležencem konference omogočajo, da spoznajo čim več ljudi in pridobijo čim več novih poslovnih povezav.

• Tradicionalni slavnostni zaključek tekmovanja Start:up Slovenija 2015, na katerem bomo predstavili finaliste in razglasili zmagovalca, ki bo prejel naziv Start:up leta 2015.

Prvih 10 govornikov konference

Na konferenci PODIM 2015 bo nastopilo več kot 40 uspešnih podjetnikov, poslovnežev, managerjev in podjetniških svetovalcev, med njimi tudi:

Tristan Pollock (ZDA) - zvezdnik ameriškega socialnega in spletnega podjetništva, ki ga je revija Forbes uvrstila na lestvico najuglednejših 30, mlajših od 30 let.

Mike Bott (ZDA) - direktor ameriškega startup pospeševalnika The Brandery iz Ohia, ki ga je raziskava MIT uvrstila med 15 najboljših ameriških pospeševalnikov. Specializiran je za razvoj prebojnih marketinških strategij in izgradnjo uspešnih blagovnih znamk.

02-Mike-Bott.1427898741.jpg.n.960px.jpg
Mike Bott

Gina Waldhorn (ZDA) - ustanoviteljica in COO podjetja Evol8tion, ki povezuje uveljavljene blagovne znake s start-up podjetij. Pred tem je vzpodbujala inovacije v digitalni strategiji in komunikacijskem planiranju za priznane stranke, kot so Procter & Gamble, Unilever in UPS.

Ari Korhonen (Finska) - Ari je eden najaktivnejših finskih poslovnih angelov in investitorjev. Ustanovitelj in direktor družbe Lagoon Capital je hkrati aktiven investitor v pospeševalnikih Seedcamp, 500 Startups in Spintop Ventures.

Jan Kennedy (Nemčija) - Jan Kennedy je direktor Akademije za korporativno podjetništvo (AfCE), ki velikim podjetjem pomaga pridobiti, zadržati in razviti inovacijski potencial ("innovation mojo").

Michael Gross (Nemčija) - je izvršni direktor VC-POINT GmbH in T+I Technologie und Innovations Consult GmbH. Michael je bil odgovoren za poslovno načrtovanje in prevzeme v šestih skladih tveganega kapitala ter kapitalske investicije v več kot 120 podjetjih.

id-06-Michael-Gross
Michael Gross

Ivan Ivanković (Hrvaška) - Ivan Ivanković je strokovnjak za razvoj novih dejavnosti pri Hrvaškemu Telekomu in soustanovitelj start-up podjetja Squee. Na svoji spletni strani piše o tem, kako lahko startupi in velika podjetja sodelujejo v dobro obeh.

Zikry Kholil (Malezija) - Mohd Zikry Kholil je soustanovitelj globalnega gibanja Incitement, ki je prisotno v 37 državah in posameznike spodbuja, da vzbujajo pozitivnost v obliki vizij, ciljev, znanja, zgodb in, v dolgem roku, uresničevanja idej.

Daniel de Gruijter (Malezija, Nizozemska) - Daniel de Gruijter je soustanovitelj, specialist za marketing in tekstopisec pri Incitement. Uspešno se ukvarja s socialnim podjetništvom in razvija globalno uspešne zgodbe.

Jonathan Cooper (ZDA, Oman, Hrvaška) - je strokovnjak za upravljanje investicij in bančništvo z več kot 15 leti izkušenj v osrednji in vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu in ZDA, kjer dela kot manager sklada tveganega kapitala ter kot svetovalec za združitve in prevzeme.

Konferenco PODIM 2015 organizirajo partnerji Iniciative Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo SPIRIT, kot promocijskim partnerjem in Univerzo v Mariboru z Razumom. Iniciativa Start:up Slovenija združuje najpomembnejše deležnike slovenskega podjetniškega ekosistema. Nosilca sta Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.