Kako zmagati v dobi robotizacije služb Kako zmagati v dobi robotizacije služb Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag
Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend »Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu pri Kranju povedal Nicklas Bergman.
Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Še nekaj dni za prijavo za naj inovacijo Univerze v Ljubljani 2015

Čas branja: 1 min
07.01.2015  13:32
Univerza v Ljubljani in Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) že peto leto zapored razpisujeta Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani.

V tekmovalni nabor lahko prijavijo tehnološke in netehnološke inovacije, pa tudi inovativne podjetniške ideje.

Vsi prijavljeni, ki bodo izpolnjevali osnove kriterije prijave, se bodo v okviru LUI lahko vključili v brezplačno usposabljanje za komercializacijo inovacije ter svetovanja iz upravljanja in zaščite intelektualne lastnine. Imeli bodo tudi možnost mentorstva in povezovanja z investitorji.

Avtorji treh najbolj perspektivnih inovacij pa bodo prejeli denarno nagrado iz Rektorjevega sklada, v skupni vrednosti 6000 evrov ter pomoč pri komercializaciji inovacije.

Prijave zbirajo do 16. januarja 2015. Prijavni obrazec in več informacij so na voljo na naslovu www.lui.si

univerza-ljubljana1-br.1366830744.jpg.c.960px.jpg

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom

Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Kako zmagati v dobi robotizacije služb

Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend

»Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu...