So podjetja pripravljena na digitalno transformacijo? So podjetja pripravljena na digitalno transformacijo? Vpliv umetne inteligence in drugih digitalnih tehnologij bo lahko imel večji vpliv na poslovanje podjetij, kot ga je prinesel razvoj interneta. So podjetja pripravljena?
Z digitalizacijo banka postane dosegljiva kadarkoli in od kjerkoli Z digitalizacijo banka postane dosegljiva kadarkoli in od kjerkoli S prihodom digitalizacije in fintech podjetij, ki klasičnim bankam na določenih področjih poslovanja pomenijo vse večjo konkurenco, so banke pred izzivom, kako digitalizirati storitve in vpeljati nove ter tako izboljšati celotno uporabniško izkušnjo.
Razvoj fintecha prinaša koristi bančnim strankam Razvoj fintecha prinaša koristi bančnim strankam Banke svojim strankam ponujajo vse boljšo uporabniško izkušnjo pri opravljanju digitalnih storitev tudi zaradi prihoda fintech podjetij.
Nove generacije družinskih podjetij podpirajo preobrazbo poslovanja Nove generacije družinskih podjetij podpirajo preobrazbo poslovanja Večina naslednikov v družinskih podjetjih je prepričana, da so pripravljeni za novo digitalno dobo. Podatki pa kažejo, da je družinskih podjetij, ki preživijo prenos na tretjo generacijo, malo. Nekaterim spodleti že prenos na drugo generacijo.
Litij-ionske baterije so prihodnost elektromobilnosti in shranjevanja električne energije Litij-ionske baterije so prihodnost elektromobilnosti in shranjevanja električne energije Litij-ionske baterije se uporabljajo predvsem v avtomobilih in za velike sisteme. Na uporabo takšnih baterij se pripravljajo v večjih industrijskih obratih, operaterji elektroenergetskih omrežij lahko z baterijo za kratek čas nadomestijo izpad elektrarne, lokalne skupnosti pa jih uporabijo pri izpadih zaradi vremena

Naziv spletni trgovec leta trgovini Mimovrste.com

Čas branja: 1 min
21.11.2014  09:41
Na včerajšnji konferenci Spletni trgovec leta, ki je potekala v organizaciji portala Ceneje.si, so podelili nagrade najboljšim slovenskim spletnim trgovcem.
Naziv spletni trgovec leta trgovini Mimovrste.com

Naziv spletni trgovec leta 2014 je prejela spletna trgovina Mimovrste.com, nagrado glas ljudstva pa je že drugo leto zapored osvojila trgovina Ličila.si.

"Naziva spletni trgovec leta smo letos še posebej veseli, saj je za nami obdobje trdega dela, in velikih sprememb, ki smo jih našim kupcem predstavili v preteklem obdobju," je ob prevzemu nagrade poudarila direktorica družbe Mimovrste Lea Benedejčič.

benedejcic-lea2-br.1416499417.jpg.s.960px.jpg
Direktorica družbe Mimovrste Lea Benedejčič

Dvanajst nagrad za odličnost

Poleg obeh nagrad so organizatorji tekmovanja, na katerem je letos sodelovalo 105 spletnih trgovin, podelili še nagrade za odličnost spletne prodaje v dvanajstih kategorijah.

V kategoriji avto-moto je nagrado prejela trgovina Silux.si, v kategoriji dom in vrt je zmagala spletna trgovina Conrad.si, zmagovalka v kategoriji erotika pa je bila trgovina Skrivnosti.com.

Spletna trgovina Malinca.si je zmagala v kategoriji hrana in pijača, v kategoriji igre in igrače je slavila trgovina Funky.si, spletna stran Beseničar.si pa je slavila v kategoriji IT. V kategoriji lepota in zdravje je zmagala Ecco-verde.si, trgovina Brodi.si je zmagala v kategoriji oblačila in obutev, v kategoriji pisarna in šola pa je nagrado prejela spletna trgovina Printink.si.

Spletna stran Extremevital.com je slavila v kategoriji šport, Gizzmo.si je zmagala v kategoriji telefonijam, Mimovrste.com pa je nagrado prejela tudi v kategoriji spletni nakupovalni center.

Za podelitev nazivov je portal Ceneje.si sodeloval z raziskovalno hišo Valicon, ki je naredila raziskavo z več kot 36.000 slovenskimi spletnimi uporabniki.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Nove generacije družinskih podjetij podpirajo preobrazbo poslovanja

Večina naslednikov v družinskih podjetjih je prepričana, da so pripravljeni za novo digitalno dobo. Podatki pa kažejo, da je...

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija So podjetja pripravljena na digitalno transformacijo?

Vpliv umetne inteligence in drugih digitalnih tehnologij bo lahko imel večji vpliv na poslovanje podjetij, kot ga je prinesel razvoj...

Posel 2030
Energetika
Energetika Litij-ionske baterije so prihodnost elektromobilnosti in shranjevanja električne energije

Litij-ionske baterije se uporabljajo predvsem v avtomobilih in za velike sisteme. Na uporabo takšnih baterij se pripravljajo v večjih...

Posel 2030
Finance
Finance Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil

Facebook cilja tako na uporabnike, ki si želijo dobre plačilne izkušnje, kot na skoraj dve milijardi ljudi, ki sploh nimajo bančnih...

Posel 2030
Prihodnost mobilnosti
Prihodnost mobilnosti Mobilnost 2030: Pametna mesta so pešcem in kolesarjem prijazna mesta 3

S prihodnostjo mobilnosti v mestih se veliko ukvarjajo predvsem ponudniki vozil in informatiki, ni pa nujno, da so njihove rešitve...

Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Digitalizacija vpliva na prihodnost dela: Podjetja so pred pomembnim izzivom

Prihodnost dela prinaša korenite spremembe pri dojemanju, kaj sploh pomeni delovno mesto, s tem pa se spreminja tudi način dela in odnos...