Kako zmagati v dobi robotizacije služb Kako zmagati v dobi robotizacije služb Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag
Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend »Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu pri Kranju povedal Nicklas Bergman.
Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Slovenska Doctrina v finalni izbor za investicijo LAUNCHuba

Čas branja: 1 min
17.10.2014  17:11
Ekipa Doctrine se bo potegovala za največ 200 tisoč evrov vredno investicijo.

Doctrina se je kot edino slovensko mlado podjetje uvrstila v finalni izbor za pridobitev investicije bolgarskega sklada tveganega kapitala LAUNCHub. Skupaj s še 11 podjetji iz devetih držav se bo Doctrina konec naslednjega tedna v Sofiji potegovala za največ 200 tisoč evrov.

Doctrina je sicer razvila platformo za izobraževanje zaposlenih v lekarnah. Na enem mestu omogoča prenos znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami. Več pišemo na [www.startaj.si] .

Spomnimo, investicijo bolgarskega pospeševalnika je pred dobrim mesecem dni prejel še en slovenski start-up, in sicer Cashila, ki razvija aplikacijo Vipbit, namenjeno za plačevanje z virtualno valuto bitcoin. Potencial pa so Bolgari pred tem prepoznali še v Enolysu in Modri Jagodi.

Jure-Pucko.1407175594.jpg.o.600px.jpg
Soustanovitelj Doctrine Jure Pučko

Več iz teme:  
kripto >

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Obogatena resničnost prinaša občutek lastništva še pred samim nakupom

Ne le, da so stranke pripravljene virtualno predstavljen izdelek kupiti prej, za njega so pripravljeni odšteti več.

Posel 2030
Prihodnost dela
Prihodnost dela Kako zmagati v dobi robotizacije služb

Pet pogojev za uspešen prehod v nove oblike služb – od skupnih pristopov do zakonodajnih podlag

Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Bergman: Umetna inteligenca je trenutno najpomembnejši tehnološki trend

»Treba je razumeti tehnologijo, ki je na voljo, in ves čas slediti trendom,« je udeležencem 5. Konference slovenskih izvoznikov na Brdu...