Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Podjetja se vse bolj zavedajo, da tehnologija videoklica postaja nuja pri zagotavljanju podpore strankam
Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Hitra prilagoditev poslovnih modelov je ena izmed glavnih prednosti digitalne transformacije. V regiji srednje in vzhodne Evrope je Slovenija po merilu načrtovanih vlaganj v digitalizacijo uvrščena najvišje.
Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook cilja tako na uporabnike, ki si želijo dobre plačilne izkušnje, kot na skoraj dve milijardi ljudi, ki sploh nimajo bančnih računov
Mobilnost 2030: Pametna mesta so pešcem in kolesarjem prijazna mesta Mobilnost 2030: Pametna mesta so pešcem in kolesarjem prijazna mesta S prihodnostjo mobilnosti v mestih se veliko ukvarjajo predvsem ponudniki vozil in informatiki, ni pa nujno, da so njihove rešitve najboljše za kakovost življenja v mestih

Tisoče dolarjev za krompirjevo solato

Čas branja: 1 min
08.07.2014  10:35
Nov hit na Kickstarterju: krompirjeva solata. Avtor projekta sicer pravi, da tveganje za neuspeh obstaja, krompirjeve solate namreč ni še nikoli delal

Pozabite na virtualna očala, pametno ročno uro ali 3D tiskalnike, najnovejša Kickstarter uspešnica ne zahteva izjemnega tehnološkega znanja, zgolj - krompir, majonezo in začimbe.

id-solata

Zach Danger Brown na priljubljeni platformi za množično financiranje od minulega četrtka zbira denar za pripravo krompirjeve solate. Ni iskal veliko - zgolj 10 dolarjev (razumna cena za kakovostno prilogo) -, a je za voljo simpatične predstavitve po zgolj nekaj dneh pritegnil pozornost svetovnih medijev, več kot tri tisoč podpornikov pa mu je do zdaj namenilo že več kot 34 tisoč dolarjev.

Z več kot deset dolarji v žepu Danger Brown poleg priprave krompirjeve solate (na več načinov) obljublja tudi veliko zabavo, kjer se bo jedlo pice, boljšo majonezo in neposredni internetni prenos iz kuhinje.

»Potato salad guy«, kot so ga poimenovali ameriški mediji, nekaj mesecev nazaj sploh ne bi imel možnosti, da bi se pojavil na Kickstarterju. Projekti so bili pred objavo ocenjeni, medtem ko pravil za zbiranje denarja sedaj skorajda ni več.

"Nevarnosti in izzivi" projekta:

solata-1.1404808062.jpg.o.600px.jpg

Za krompirjevo solato ne potrebujete prijateljev na Kickstarterju

Sestavine:

1 kg krompirja,

20 dag kislih kumaric,

2 jajci,

žlica gorčice,

sol,

3 žlice majoneze,

kis od kislih kumaric,

olje,

poper,

3 stroki česna.

Priprava:

Cel krompir skuhamo in še vročega olupimo in narežemo v skledo za solato. Posolimo, naoljimo in premešamo, da se napoji. Malo ohlajenemu, vendar še toplemu dodamo nasekljane kisle kumarice, poper, gorčico, majonezo, nasekljana jajca in stisnjen ali nasekljan česen ter kis od kumaric po okusu. Vse skupaj premešamo in lahko takoj postrežemo kot prilogo pri ribah, ipd.

Vir: kulinarika.net

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.