Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Videoklic postaja zlati standard podpornih storitev Podjetja se vse bolj zavedajo, da tehnologija videoklica postaja nuja pri zagotavljanju podpore strankam
Blockchain bo prevetril letalsko industrijo Blockchain bo prevetril letalsko industrijo Z vpeljavo tehnologije veriženja podatkovnih blokov bi letalska industrija na svetovni ravni lahko povečala prihodke in hkrati znižala stroške.
Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo Hitra prilagoditev poslovnih modelov je ena izmed glavnih prednosti digitalne transformacije. V regiji srednje in vzhodne Evrope je Slovenija po merilu načrtovanih vlaganj v digitalizacijo uvrščena najvišje.
Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil Facebook cilja tako na uporabnike, ki si želijo dobre plačilne izkušnje, kot na skoraj dve milijardi ljudi, ki sploh nimajo bančnih računov

V iskanju data driven podjetij

Čas branja: 1 min
25.03.2014  12:12  Dopolnjeno: 25.03.2014 13:40

V današnjem poslovnem svetu zanašanje na intuitivnost ni dovolj. Odločitve, sprejete na podlagi primerno analiziranih podatkov, so namreč bolj učinkovite in prinašajo konkurenčno prednost na trgu.

Kako lahko podjetja izkoristijo pridobljene podatke, bo tudi glavna tema drugega Pioneers Unplugged, ki bo v organizaciji start-up šole Hekovnik potekal v ponedeljek, 31. marca, v inovacijskem centru podjetja IBM.

Glavna govornika na dogodku bosta Dan O'Riordan in Manfred Stadler iz IBM, ki bosta spregovorila predvsem o pomenu Big Data - velikih količin podatkov, ki jih s tradicionalnimi metodami analitike ne moremo obdelati. Na okrogli mizi pa bodo svoje izkušnje predstavila slovenska "data driven" podjetja - Simobil, Studio Moderna in start-up Toshl, svoje pa bo povedal tudi Kristijan Pečanac iz start-up šole Hekovnik.

"Dogodek bo zanimiv tako za start-upe kot večja podjetja. Preoblikovanje v data-driven poslovanje je namreč nujno za vsako podjetje, še posebej tisto, ki je prisotno na internetu ali povezano z njim," nam je ob tem dejal Tomaž Frelih iz Hekovnika.

Več na spletni strani: [www.eventbrite.co.uk]

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Posel 2030
Tehnologija
Tehnologija Osem najpomembnejših tehnologij za spopad z naslednjo krizo

Hitra prilagoditev poslovnih modelov je ena izmed glavnih prednosti digitalne transformacije. V regiji srednje in vzhodne Evrope je...

Posel 2030
Finance
Finance Facebook z libro vstopa na trg kriptovalut in digitalnih plačil

Facebook cilja tako na uporabnike, ki si želijo dobre plačilne izkušnje, kot na skoraj dve milijardi ljudi, ki sploh nimajo bančnih...